Legenda Premijer lige: Zvezda Arsenala ne zaslužuje poziv na EURO

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda Premijer lige: "Zvezda Arsenala ne zaslužuje poziv na EURO"

Nekadašnji plejmeker Sautemptona misli da fudbaler "Tobdžija" ne zaslužuje da se nađe u timu za Evropsko prvenstvo, ukoliko nastavi sa slabim partijama.

Ikona kluba sa "Sent Meri" stadiona Met Le Tisije, upozorava nekadašnjeg omladinca tog kluba, a sada krilnog napadača Arsenala Tea Volkota da realno neće naći svoje mesto u selekciji 'Gordog Albiona', ako nastavi sa neubedljivim partijama.

Omaleni Volkot je odigrao 25 mečeva u Premijer ligi ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone, ali na samo dva meča je odigrao svih 90 minuta! Le Tisije se plaši da on nije dovoljno spreman da bude u finalnom timu od 23 igrača.

"Trenutna situacija nije idealna za Tea. Za dobrobit njegove karijere, on mora da igra svaki vikend, a upravo zbog toga mislim da nije uspeo da se dokaže Hodžsonu.

Iz meseca u mesec, Venger mu veruje sve manje. Ivobi i Kembel su dobijali mnogo više šanse od njega u poslednje vreme i ja bih rado voleo da ga opet vidim u dresu Sautemtona, odakle će, nadam se moći da se vrati na najviši nivo
", istakao je legendarni Francuz.

Na spisku reprezentacije će se sigurno naći Džejmi Vardi, Hari Kejn i Vejn Runi, a sve bolju formu pokazuju Dani Velbek i Endi Kerol, pa će Volkot morati u poslednjih nekoliko prvenstvenih kola da se pokaže, ukoliko želi da putuje u Francusku u junu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.