El Monir se vratio „kući“

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Monir se vratio „kući“

Levi bek iz Libije Muhamed El Monir se posle kratke epizode u inostranstvu vratio u Srbiju i to u svoj bivši klub Jagodinu.
FOTO: STARSPORT

„Veoma sam srećan što sam opet u Jagodini. Imao sam mnogo ponuda srpskih klubova, ali sam odabrao da dođem u Jagodinu, jer volim ovaj klub i grad“, istakao je za agenciju Beta El Monir.
Libijac je prošle godine bio na meti večitih rivala Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Partizana.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


Falkao sada na pozajmici u Realu?


Lalatović potvrdio dolazak Ninkovića!


Lazović najavio ostanak u Partizanu!







 
Pogledaj vesti o: Libija,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Facebook,   Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović prva u Cirihu

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2014

Srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je prvo mesto na mitingu u Cirihu.. . Naša skakačica u dalj je u prvoj seriji zabeležila rezultat od šest metara i 80 centimetara, što joj je bilo dovoljno za trijumf.Ivana Španović je u ukupnom skoru zauzela drugo mesto u Cirihu u okviru Dijamantske...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezdino „zlatno dete“ potpisalo za Jagodinu

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2014, 17:22

Posle Fredija Adua, Nemanje Arsenijevića i Muhameda El Monira, Jagodina je dovela i četvrto pojačanje. Reč je o „zlatnom detetu“ Crvene zvezde Ognjenu Ožegoviću.. FOTO: STARSPORT.. Brzonogi fudbaler nije dobio pravu šansu na „Marakani“, a za šest meseci u Radu je na deset utakmica postigao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.