EK - Dule izbacio grčku braću za osminu finala!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Dule izbacio 'grčku braću' za osminu finala!

Bivši strateg Partiizana Duško Vujošević ostvario je prvi veći uspeh od dolaska u Limož, pošto je taj francuski klub uspeo da odvede u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

Trećom pobedom na poslednje četiri utakmice u okviru Last 32 faze Evrokupa, košarkaši Limoža obezbedili su plasman u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

Ekipa Duška Vujoševića večeras je na domaćem terenu savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grčki PAOK rezultatom 79:61 (16:9, 23:16, 17:17, 23:19) čime je zauzela drugo mesto u grupi "I" ispred Valensije i večerašnjeg rivala.

Francuski sastav rešio je pitanje pobednika na večerašnjoj utakmici već posle prvih 20 minuta igre, pa je drugo poluvreme predstavljalo dovršavanje započetog posla.

Najefikasniji pojedinac u ekipi Limoža bio je Bo Mekejleb sa 17 poena i 3 asistencije, dok je Vil Denijels postigao 14 poena i ostvario 7 skokova. Bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman utakmicu je završio sa 10 poena i 3 asistencije.

Limožu je ovo bila četvrta utakmica u Evrokupu pod vođstvom Duška Vujoševića, a veliki uspeh ne bi bio ostvaren da ova francuska ekipa u dva uzastopna meča nije uspela da savlada do tada nepobedivu Valensiju.

Večerašnja utakmica za Limož je bila "biti ili ne biti" i samo je pobeda vodila "zelene" u osminu finala.

Usled ovakvog rezultata Limoža trijumf Valensije nad Oldenburgom nije doneo španskom sastavu ništa pa će iz grupe "I" takmičenje nastaviti nemački sastav i tim Duška Vujoševića.

Protivnik Limoža u osmini finala biće španska Gran Kanarija koja je zauzela prvo mesto u grupi "H" ispred Strazbura, Saratova i Hapoela iz Jerusalima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROKUP: Vujošević deklasirao ‘braću’ za osminu finala

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016

U okviru šestog kola grupe I “Last 32” faze Evrokupa, ekipa Limoža je na svom terenu sa 79: 61 (16:9, 23:16, 17:17, 23:19) savladala grčki PAOK.. . Od samog početka meča francuski tim imao je prednost i ubedljivo dobio prve dve četvrtine. Polovinom treće deonice ekipa PAOK-a uspela je da...

Nastavak na HotSport.rs...

EK: Dule poveo Limož u top 16

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 09:40

Tim Duška Vujoševića pobedom nad ekipom PAOK izborio plasman u osminu finala Evrokupa. Navijači Partizana ga iznenadili...Foto: twitter.com/limogescsp..Limož ide dalje. Francuski tim, predvođen srpskim trenerom Duškom Vujoševićem nastavlja takmičenje u top 16 fazi Evrokupa...Limož je pred...

Nastavak na Mondo...

Ovo je definitivno foliranje godine (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2016

Treba se zapitati zašto je Paskual uopšte glumio pad, jer je bio bliže lopti, a riskirao je da napadač Seltika uzme loptu i zabije gol za pobjedu....I dok se još čeka na nastavak UEFA-inih evropskih seniorskih klupskih takmičenja, juče su odigrane prve utakmice 1/16 finala UEFA-ine lige mladih....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.