Izvor: RTS, 30.Nov.2022, 08:40

Dončić doneo pobedu protiv Voriorsa, Klipersi bolji od Portlanda

Dalas Mevriksi savladali su šampione Golden Stejt sa 116:113, Klipersi su bili bolji od Trejlblejzersa sa 118:112, dok je Njujork lako izašao na kraj sa Detroitom 140:110.
Luka Dončić se potrudio da dobrim mečom u kom je ostvario tripl-dabl obogati skromni program NBA lige u noći za nama.

Dalas je bio bolji rival prve tri četvrtine, a na startu meča, imali su i 17 poena prednosti, međutim kako je utakmica odmicala počelo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da bude sve neizvesnije.
Mevriksi su sa pet poena prednosti ušli u poslednju deonicu, Voriorsi su ovo brzo nadoknadili nakon čega su ekipe nekoliko puta razmenile prednost. Dalas je ipak bio mirniji u završnici i zasluženo je trijumfovao.
Dončić je ostvario tripl-dabl, 41 poen, 12 skokova i isto toliko asistencija. Tim Hardavej je dodao 22 poena, dok je Dinvidi doprineo sa 14.
U ekipi Voriorsa Kari je ubeležio 32 poena, Kuminda je pomogao sa 14.
LA Klipersi preokretom zaslužili pobedu protiv Portlanda.

Trejlblejzersi su kontrolisali tok većeg dela meča, u trećpj četvrtini imali su i 18 poena prednosti gde se očekivalo da meč rutinski privedu kraju, a onda im se u poslednjoj deonici igra u potpunosti raspala.
Klipersi su to iskoristili i dobili četvrtinu 36:17 što im je bilo dovoljno za pobedu.
U ekipi Portlanda, Anferni Simons ubacio je 37 poena, Grent je dodao 32.
Kod pobednika, Pauvelovih 32 i Džeksonovih 24 poena uz 12 asistencija bili su presudni za preokret i pobedu.
Niksi su rutinski, ubedljivo slavili protiv Pistonsa a Džulijus Rendl je postigao 36 poena.
 
 
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Brutalni Luka srušio šampiona (VIEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022

Odigrana su samo tri meča...Dalas Mevriksi su u NBA ligi savladali su šampione Golden Stejt sa 116:113 uz odličnu partiju Luke Dončića...Slovenac srpskog porekla Luka Dončić je ostvario tripl-dabl. Imao je 41 poen, 12 skokova uz isto toliko asistencija. Tim Hardavej je dodao 22 poena, dok je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dončić doneo pobedu protiv Voriorsa, Klipersi bolji od Portlanda (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022

Dalas Mevriksi savladali su šampione Golden Stejt sa 116:113, Klipersi su bili bolji od Trejlblejzersa sa 118:112, dok je Njujork lako izašao na kraj sa Detroitom 140:110...Luka Dončić se potrudio da dobrim mečom u kom je ostvario tripl-dabl obogati skromni program NBA lige u noći za nama...Dalas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.