Dobro raspoloženje u redovima Sevilje pred duel sa Šahtjorom (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro raspoloženje u redovima Sevilje pred duel sa Šahtjorom (video) (foto)

Večeras su na programu utakmice polufinala Lige Evrope, Šahtjor dočekuje Sevilju, a domaćin ekipi Liverpula bice španski Viljareal.

Fudbaler Sevilje večeras će istrčati na teren "Arene Ljviv" u Ukrajini, u borbi za treće finale drugog po kvalitetu takmičenja u evropskom klupskom fudbalu zaredom.

Najtrofejniji tim ovog takmičenja, je prošle sezone došao do svoje rekordne 4. titule, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tom putu su u samom finalu savladali još jedan ukrajinski tim , Dnjepar. U ekipi Unaja Emerija se nadaju da bi ove sezone mogli da dođu i do trećeg trofeja zaredom, ali će za početak morati da izvuku što bolji rezultat na nezgodnom gostovanju ekipi iz Donjetska.

Sevilja je lošu formu prekinula ovog vikenda pobedom nad Betisom, u gradskom derbiju, od 2:0 i sada igrači ovog klupa puni elana ulaze u duel Lige Evrope sa Šahtjorom. O tome svedoči i snimak sa treninga na kome se vidi dobro raspoloženje u timu pred ovaj meč.

Great competitors, great fun, @SevillaFC 👍 #UELhttps://t.co/lrxShOibVM

— UEFA Europa League (@EuropaLeague) 28. април 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) POLUFINALE LIGE EVROPE: Viljareal šokirao Liverpul u 92. minutu, remi Šahtjora i Sevilje

Izvor: Kurir, 28.Apr.2016

...Viljareal je kao domaćin savladao Liverpul 1:0 (0:0), dok su Šahtjor i Sevilja igrali 2:2 (2:1)..Revanši će se igrati sledećeg četvrtka, 5 maja..Finale je na prograju 18 maja na stadionu "Sent Jakobs" u Bazelu..SASTAVI:..VILJAREAL: Asenho - Gaspar, Bejli, Ruiz, Kosta - Dos Santos, Pina, Sorijano,...

Nastavak na Kurir...

Ovo je njihovo takmičenje: Teško je oboriti vladara Lige Evrope, Sevilja je bliža finalu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2016

Ispostavilo se da Šahtjoru nije bilo dovoljno sat vremena dobre igre. Domaćin je loše započeo i očajno završio meč, što je gostima bilo dovoljno da neporaženi napuste Ljvov arenu - 2:2..Ovo je prosto njihovo takmičenje, a četvrtak dan kada Sevilja prosto ne može da izbgubi. Tako je bilo i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.