Izvor: Danas, 27.Sep.2022, 18:04

Đilas u SAD: Srbija ne sme da napravi grešku i isključi se iz tokova civilizacije

U okviru višednevne posete Sjedinjenim Američkim Državama, delegacija Stranke slobode i pravde (SSP) u kojoj su Dragan Đilas, Borko Stefanović i Marinika Tepić imala je danas u Vašingtonu u Stejt departmentu sastanak sa pomoćnicom državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove Karen Donfrid i specijalnim predstavnikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, saopšteno je iz SSP.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đilas sa Escobarom: Potrebno uskladiti spoljnu politiku Srbije sa EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2022

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas je na sastanku sa specijalnim predstavnikom Sjedinjenih Država za Zapadni Balkan preneo sav o neophodnosti usklađivanja spoljne politike Srbije sa politikom Evropske unije.   "Za budućnost Srbije, politički i ekonomski odnosi sa Sjedinjenim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.