Dačić obećao Platiniju da će suzbiti nasilje u sportu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2013, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić obećao Platiniju da će suzbiti nasilje u sportu

BEOGRAD -

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u današnjem telefonskom razgovoru s predsednikom UEFA Mišelom Platinijem da će Vlada Srbije preduzeti oštre mere za suzbijanje nasilja na sportskim takmičenjima.

Dačić je, kako se navodi u saopštenju Vlade, rekao i da će u narednih deset dana biti formiran nacionalni tim koji će koordinirati aktivnosti za rešavanje tog problema.

Predsednik UEFA Mišel Platini je izrazio zadovoljstvo zbog brzog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reagovanja Vlade Srbije, saopštila je ona.

Srbija i Hrvatska su dobile "žute kartone" i, ukoliko se ne reši problem nasilja na fudbalskim takmičenjima, preti opasnost da njihovi klubovi i reprezentacije budu isključeni iz evropskih takmičenja.

Dogovoreno je da se do kraja maja u Srbiji donese nacionalna strategija za borbu protiv nasilja i huliganstva na sportskim takmičenjima, a da problem bude trajno rešen u roku od šest meseci.

Predsednik UEFA će narednih meseci posetiti Srbiju, dogovorili su se Dačić i Platini.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić obećava suzbijanje nasilja u sportu

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2013

Vlada Srbije preduzeće oštre mere za suzbijanje nasilja na sportskim takmičenjima, rekao je danas premijer Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić obećao Platiniju da će suzbiti nasilje u sportu

Izvor: Kurir, 08.Mar.2013

Dačić je, kako se navodi u saopštenju Vlade, rekao i da će u narednih deset dana biti formiran nacionalni tim koji će koordinirati aktivnosti za rešavanje tog problema...BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u današnjem telefonskom razgovoru s predsednikom UEFA Mišelom Platinijem...

Nastavak na Kurir...

Dačić obećao Platiniju da će suzbiti nasilje u sportu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2013

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u današnjem telefonskom razgovoru s predsjednikom UEFA Mišelom Platinijem da će Vlada Srbije preduzeti oštre mjere za suzbijanje nasilja na sportskim takmičenjima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.