Dačić obećao Platiniju oštre mere protiv huliganstva

Izvor: Studio B, 08.Mar.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić obećao Platiniju oštre mere protiv huliganstva

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u današnjem telefonskom razgovoru sa predsednikom UEFA Mišelom Platinijem da će Vlada Srbije preduzeti oštre mere na suzbijanju nasilja na sportskim takmičenjima.

"U narednih deset dana biće formiran nacionalni tim koji će koordinirati akcijama na rešavanju ovog problema srpskog sporta", rekao je Dačić Platiniju.

Prvi čovek UEFA je izrazio zadovoljstvio zbog brzog reagovanja srpske Vlade i podsetio da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << "Srbija i Hrvatska dobile 'žute kartone' i ukoliko se ne reši problem nasilja na fudbalskim takmičenjima, preti opasnost da klubovi i reprezentacija budu isključeni iz evropskih takmičenja".

Dogovoreno je da se do kraja maja donese nacionalna strategija za borbu protiv nasilja i huliganstva na sportskim takmičenjima, a da problem bude trajno rešen u roku od šest meseci. Predsednik UEFA će narednih meseci posetiti Srbiju, dogovoreno je u telefonskom razgovoru premijera Dačića sa Mišelom Platinijem.

 

 
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić obećao Platiniju da će suzbiti nasilje u sportu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2013

BEOGRAD -..Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u današnjem telefonskom razgovoru s predsednikom UEFA Mišelom Platinijem da će Vlada Srbije preduzeti oštre mere za suzbijanje nasilja na sportskim takmičenjima...Dačić je, kako se navodi u saopštenju Vlade, rekao i da će u narednih deset...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić se čuo sa Platinijem i obećao oštre mere protiv huligana

Izvor: Blic, 08.Mar.2013

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u današnjem razgovoru sa predsednikom UEFA Mišelom Platinijem da će Vlada Srbije preduzeti oštre mere na suzbijanju nasilja na sportskim takmičenjima..."U narednih deset dana biće formiran nacionalni tim koji će koordinirati akcijama na rešavanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.