Čović pred derbi otkrio ko je njegov stari prijatelj u Partizanu, želeo ga je u Zvezdi...

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović pred derbi otkrio ko je njegov ''stari prijatelj'' u Partizanu, želeo ga je u Zvezdi...

Prvi čovek Crvene zvezde polako pravi uvertiru pred subotnji derbi u ''Pioniru'', ali najverovatnije neće prisustvovati utakmici.

Košarkaše Crvene zvezde večeras očekuje još jedan težak duel u Evrokupu, protiv španske Andore (20:00h) u ''Pioniru'', a već u subotu na istom mestu šampion Srbije odmeriće snage i sa svojim najvećim rivalom, Partizanom, u devetom kolu ABA lige.

Zvezda će tada biti u ulozi gosta, a nekoliko dana pred derbi oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se i prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović.

On je u izjavi koju prenosi ''Informer'' otkrio, između ostalog, da je novi trener Partizana Andrea Trinkijeri njegov stari prijatelj, kao i da ga je želeo na klupi Crvene zvezde u prethodnom periodu, ali se ''kockice'' nisu poklopile.

Takođe, primetio je da je Trinkijeri možda i prenaglio sa odlukom da ove jeseni prihvati ponudu Partizana.





''Trinki je moj stari prijatelj, zanimljiv je. Nije me iznenadilo što je potpisao za Partizan. Mislim da je bio nestrpljiv, da je nestrpljivo uradio jer se otvorio posle toga Makabi, pa Baskonija - evroligaški klubovi.







On je dobar trener, zna posao trenera i šou majstora. Razgovarali smo, on je otišao u Ameriku da vidi da li će tamo biti pomoćni trener, imao je saobraćajni udes. Jedne godine sam čekao, pa dočekao, ove godine nisam mogao da čekam'', izjavio je Čović.

Utakmica se igra u subotu, ali Čović otkriva da se tada najverovatnije neće videti sa Trinkijerijem, već nešto kasnije.

''Nisam ga video od dolaska u Beograd, videćemo se uskoro. Ne verujem u subotu, mirnije mi je da gledam derbi sa strane'', konstatovao je Čović.

Kada je Crvena zvezda u pitanju, zadovoljan je dosadašnjim učinkom ekipe, a kao glavni cilj istakao je ''dobar plasman u ABA ligi''.





''Ne bih sam sebi stavljao na vrat pristisak titule po svaku cenu, potrudićemo se i u domaćem prvenstvu u i domaćem kupu, u Evrokupu dokle stignemo. Znamo da su u Zvezdi očekivanja uvek da budemo najbolji'', naglasio je Čović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Nećemo da teramo navijače da dolaze

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2018

Pustimo da vreme uradi svoje, moja savest je čista. Trinkijeri donosi novi kvalitet, drago mi je što je ovde - priča prvi čovek Zvezde SA znatno drugačijim igračkim kadrom i novim trenerom na klupi, košarkaški klub Crvena zvezda ove sezone u svim vodama za sada plovi veoma...

Nastavak na Večernje novosti...

''Delije'' brinu pred derbi, šta predlažu? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018

Navijači Crvene zvezde neprijatno iznenađeni serijom poraza njihovog tima u Evrokupu...Posle Ulma i Monaka, Crvenu zvezdu je večeras na svom terenu savladala i ekipa španske Andoree sa ubedljivih 91-80, pa navijači srpskog šampiona zabrinuto komentarišu ono što su videli na terenu...Pogotovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.