Čović: Podrška za Partizan!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: "Podrška za Partizan!"

Nebojša Čović je istakao podršku Partizanu.

Crvena zvezda mts će igrati Evroligu naredne sezone nakon što su u finalnoj seriji uspeli da savladaju Budućnost, pre toga Partizan u polufinalu i reklo bi se da zasluženo idu u najelitnije takmičenje u Evropi.

Da li će ABA liga imati još jednog predstavnika u Evroligi?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pisali smo vam o tome da je Krešimir Novosel istakao da će biti jako teško, a predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je u razgovoru za "TV Hepi" govorio o tome da Partizan treba da igra Evroligu.

"Crvena zvezda u potpunosti podržava napore Partizana da dobije specijalnu pozivnicu Evrolige. Beograd kao najveći košarkaški centar u regionu zaslužuje da ima dva košarkaška predstavnika u eliti", rekao je Čović.

Čović se očigledno pridržava one čuvene:

"Bez jakog Partizana, nema ni jake Zvezde..."
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Zvezda podržava Partizan u borbi za pozivnicu u EL

Izvor: RTS, 24.Apr.2019

. Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović pružio je podršku velikom rivalu Partizanu u naporima da dobije specijalnu pozivnicu za mesto u Evroligi. Ranije je direktor ABA lige Krešimir Novosel najavio da bi jedan klub sa Jadrana mogao da dobije "vajld kard" za Evroligu,...

Nastavak na RTS...

Trojica otpisanih stranaca, ovo je sastav Zvezde za Super ligu!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019

Super liga Srbije kreće uskoro, a Crvena zvezda je odlučila sa kojim će sastavom napasti krunu...Ostalo je još da se odigra završnica Super lige Srbije, Crvena zvezda je jedan od dva favorita za osvajanje i nakon osvajanja ABA lige mnogi joj daju najveće šanse da osvoji i pomenuto takmičenje...Sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.