Cezar sačuvao bod KPR-u

Izvor: B92, 12.Jan.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cezar sačuvao bod KPR-u

U prvom meču 22. kola Premijer lige, u londonskom derbiju Kvins Park Rendžersi i Totenhem su podelili bodove.

Iako je bilo dosta gol šansi, nije bilo pogodaka na "Loftus Roudu", a najzaslužniji za to bio je golman KPR-a Žulio Cezar.

"Ovo je jednako dobar rezultat kao i pobeda nad Čelsijem. Veliki poen za nas", rekao je posle meča meandžer KPR-a Hari Rednap.

Totenhem je imao 15 šuteva, pet puta više od rivala, ali je Brazilac zaustavio sve pokušaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "petlova", pre svih Džermejna Defoa i Emanuela Adebajora.

KPR je preko Šona Rajt-Filipsa pretio iz kontranapada, ali je Igo Loris takođe bio siguran kada je bilo potrebno. U poslednjih 20 minuta Totenhem je suzbio rivala u kazneni prostor, ali nije bilo šansi za gol.

Rendžersi su prvi put od jeseni 2011. godine sačuvali mrežu u dva uzastopna meča (u prošlom kolu savladao Čelsi 1:0), te prvi put u sezoni prepustio poslednje mesto na tabeli nekom rivalu.

Totenhem je remizirao posle tri vezane pobede i propustio šansu da nastavi trku za tandemom iz Mančestera.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.