Remi neće u KPR

Izvor: B92, 12.Jan.2013, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi neće u KPR

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap potvrdio je da napadač Marseja Loik Remi neće postati član engleskog tima.

Loik Remi je dovođen u vezu sa KPR-om od početka januarskog transfer roka, a menadžer Rednap je najavio dolazak francuskog napadača.

Rednap je otputovao u Francusku na pregovore, ali 26-godišnji Remi nije čak hteo ni da sasluša uslove koje je KPR bio spreman da mu ponudi.

Otišao sam prošle nedelje da gledam Remija, iako nisam morao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer sam ga već sedam puta video na delu dok sam bio trener Totenhema, međutim nisam uspeo čak ni da ugovorim sastanak sa njim”, izjavio je Rednap.

Menadžer KPR-a ipak je rekao da potez napadača Marseja ne shvata kao nepoštovanje.

Ljudi mi kažu da Remi nije pokazao poštovanje jer je odbio da razgovara, ali mislim da posle prošlogodišnjeg interesovanja Totenhema i naših razgovora nije želeo da mi kaže da nije zainteresovan za prelazak u KPR”, objasnio je Rednap.

Njukasl je nedavno objavio da nameravaju da dovedu Remija kao zamenu za Demba Bu, a za usluge francuskog napadača interesuju se Arsenal, Vest Hem, kao i italijanski Napoli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žulio Cezar fantastičnim odbranama iščupao bod za KPR protiv Totenhema

Izvor: Blic, 12.Jan.2013

Fudbaleri Kvins Park Rendžersa osvojili su bod u prvom meču 22. kola Premijer lige protiv Totenhema ostvarivši remi bez golova. ..Za bod je najzaslužniji golman domaće ekipe i bivša zvezda Intera Žulio Cezar, koji se istakao odličnim odbranama. Kvins Park nije bio u većim šansama da iskoristi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.