Čelsi u Madridu našao zamenu za Baneta Ivanovića?!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi u Madridu našao zamenu za Baneta Ivanovića?!

Budući trener Čelsija, Antonio Konte spreman da pusti Ivanovića ukoliko uspe da dovede Ramosa.

Na priče da će Bane Ivanović biti deo transfera između Čelsija i Rome, nadovezala se i informacija da londonski klub želi da dovede Realovog štopera Serhija Ramosa.

Novom treneru tima sa Stamford Bridža, Antoniu Konteu, biće lakše da pusti Baneta da ode u Seriju A ukoliko obezbede transfer Ramosa za sledeću sezonu.

Ramos ima ugovor sa Realom do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2020. godine, čiji je i kapiten od prošle godine, dok je Banetova plata veoma visoka za standarde Serije A, pa je pitanje koliko su sve ove spekulacije realne.

Čelsiju je definitivno potrebno pojačanje na poziciji štopera, Teri najverovatnije odlazi iz kluba, Kurt Zuma će propustiti početak sezone zbog teške povrede kolena, a Tim Kejhil je ove sezone bio ispod svog nivoa.

Podsetimo, pre Ramosa, Čelsi je pokazao veliko interesovanje za štopera Juventusa Leonarda Bonućija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.