Čelsi hoće da trampi Baneta Ivanovića?!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi hoće da trampi Baneta Ivanovića?!

O tome se navodno razgovaralo, videćemo šta će se desiti...

Prema pisanju italijanskih medija, direktor Rome Valter Sabatini je u Londonu pregovarao ne samo oko Naingolana i Pjanića, već našeg Baneta Ivanovića.

"Vučica" je veoma zainteresovana da Srbin bude deo transfera Rađe Naingolana na kome insistira Antonio Konte.

Ivanović ima ugovor do 2017. godine, prema tvrđenju "Korijere Delo Sport" Čelsi smatra da je njegova cena nešto veća od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 10 miliona evra, i svakako da bi mogao da ode u Rim kao deo transfer Naingolana.

Ali, ovde postoji problem, pitanje je da li bi Roma mogla da plaća sadašnji ugovor Ivanovića koji bi u tom slučaju sa oko 3.5 miliona evra po sezoni bio jedan od najplaćenijih igrača u timu, ali i u Seriji A.

Zbog toga je po nama ova kombinacija nerealna, nema razloga da se očekuje da bi Ivanović pristao na smanjenje ugovora koji mu ističe za 14 meseci.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREGOVORI: Čelsi i Roma razmatraju razmenu igrača, Ivanović u ‘paketu’

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2016

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović mogao bi na kraju sezone da promeni sredinu odnosno umesto za Čelsi mogao bi da igra za Romu.. . Naime, direktor rimskog kluba Valter Sabatini boravi u Londonu gde pregovara sa čelnicima Čelsija oko transfera Radže Najngolana.. MATS HUMELS: Ne znam...

Nastavak na HotSport.rs...

Čelsi u Madridu našao zamenu za Baneta Ivanovića?!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016, 12:42

Budući trener Čelsija, Antonio Konte spreman da pusti Ivanovića ukoliko uspe da dovede Ramosa...Na priče da će Bane Ivanović biti deo transfera između Čelsija i Rome, nadovezala se i informacija da londonski klub želi da dovede Realovog štopera Serhija Ramosa...Novom treneru tima sa Stamford...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.