Brži od sirene - Spanulis trojkom doneo titulu Olimpijakosu! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brži od sirene - Spanulis trojkom doneo titulu Olimpijakosu! (video)

Živa legenda evropske košarke i Olimpijakosa Vasilis Spanulis ponovo je pokazao da mu nema ravnog pošto je u poslednjoj sekundi drugog produžetka četvrte finalne utakmice sa Panatinaikosom postigao trojku za titulu.

Košarkaši Olimpijakosa odbranili su titulu u grčkom šampionatu, pošto su u četvrtom meču finalne serije plej-ofa savladali Panatinaikos u "OAKA Areni" rezultatom 82:81 (19:16, 12:19, 21:15, 11:13, 19:18).

Branilac trofeja stigao je u "OAKA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arenu" nakon dve vezane pobede od kojih je prva ostvarena zahvaljujući pogotku Vasilisa Spanulisa u poslednjoj seknudi meča.

Još više uzbuđenja videli smo večeras jer je pitanje pobedika rešavano posle dva produžetka, ali je konačan ishod bio identičan jer je Vasilis Spanulis još jednom pogodio trojku u poslednjoj sekundi i presudio Panatinaikosu.

Olimpijakos je večerašnjom pobedom stigao do svoje 12. titule u grčkom šampionatu, a Vasilis Spanulis je najzaslužniji što je trofej ponovo završio u Pireju.

Meč viner Vasilis Spanulis ujedno je bio i najefikasniji pojedinac na utakmici sa 25 poena i 6 asistencija, a pratio ga je Otelo Hanter sa 14 poena. Na drugoj strani se istakao Nikos Papas sa 16 poena, dok su Dijamantidis i Gist postigli po 15.

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica nije ulazi u igru, dok je Nikola Milutinov za 13 minuta postigao 2 poena i ostvario 6 skokova.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NEVEROVATNI SPANULIS: Novom trojkom doneo titulu Olimpijakosu

Izvor: Kurir, 30.Maj.2016

...Spanulis je po ko zna koji put pogodio trojku za pobedu! Ovoga puta, ona je bila vredna titule! Na sekund do kraja drugog produžetka protiv Panatinaikosa, lopta je prošla kroz obruč i tako donela titulu Olimpijakosu! Konačan rezultat je bio 81:82!..Spanoulis sentencia otra vez No, no es repetido,...

Nastavak na Kurir...

Spanulis novom magijom doneo titulu Olimpijakosu!

Izvor: RTS, 30.Maj.2016

Košarkaški mečevi u Grčkoj - ponajviše oni između Olimpijakosa i Panatinaikosa, koje ne zovu slučajno „derbijima večitih neprijatelja" - umeju da traju satima. Tu je gruba igra i sa njima usko skopčani česti faulovi, navijački prekidi i incidenti, produžeci.. Ali potkradu se i ovakvi...

Nastavak na RTS...

POTEZ GODINE: Heroj Olimpijakosa, jednostavno – Spanulis (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2016

Vasilis Spanulis fenomenalnim pogotkom doneo je titulu šampiona Grčke ekipi Olimpijakosa.. . Spanulis je dve sekunde pre kraja drugog produžetka pogodio šut za tri poena i tako doneo svom timu prednost od 82:81, što je ujedno bio znak za početak velikog slavlja gostujućih košarkaša.. Ipak, kako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.