Bošković: Biće lakše nego sa Japanom

Izvor: Press, 07.Dec.2013, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Biće lakše nego sa Japanom

"Igrali smo sa Alžirkama kada smo ih pobedili u Turskoj na Mediteranskim igrama i imaju po dva dobra leva i desna beka. Dobri su šuteri, ali mislim da će nam biti mnogo lakše nego sa Japanom. Treba bolje da uđemo u utakmicu, jer smo mi sami sebi najveći problem. Bitno je da su sve devojke igrale, a takav slučaj će i sutra biti jer želim da odmorim igračice za mečeve u utorak i sredu. Ono što Srbija treba da uradi jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se nađe na postolju 22. decembra", rekao je Bošković koji se zahvalio niškoj publici na sjanoj podršci.
Desno krilo srpske reprezentacije Katarina Krpež istakla je da želi da se isprave greške iz meča sa Japanom.
"Mislim da sam imala veliki udeo u pobedi, ali mogu mnogo bolje i potrudiću se da na sledećoj utakmici to uradim. Očekujem pobedu protiv Alžira i da ispravimo greške sa prethodne utakmice. Već smo ih jednom pobedile, iako smo bile nekompletne. Najbitnije je da mi gledamo nas i našu igru", zaključila je Krpež.
Rukometašica reprezentacije Srbije Jelena Popović je naglasila da je spremna za sutrašnju utakmicu, iako je zbog udarca u nos sa Japanom propustila ostatak meča.
Meč između Srbije i Alžira igra se sutra od 18 sati.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.