Bošković: Da se nađemo na postolju

Izvor: B92, 07.Dec.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Da se nađemo na postolju

Selektor Srbije Saša Bošković planira da protiv Alžira u 2. kolu Svetskog prvenstva pruži šansu svim igračicama kako bi bile spremna za važnije duele.

Bošković je izdvojio naredn utakmice sa Brazilom i Danskom kao najbitnije u grupnoj fazi takmičenja.

Reprezentacija Srbije je startovala pobedom nad Japanom sa 28:26 na planetarnom šampionatu, a u drugom kolu, u nedelju od 18 časova u hali "Čair" sastaje se sa Alžirom u okviru grupe B.

"Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << selekcijom Alžira igrali smo na Mediteranskim igrama u Mersinu i pobedili smo je. Izgleda da smo mi problem sami sebi i treba da u taj duel uđemo maksimano koncentrisano. Moram da izrotiram sve devojke, jer nas u utorak i sredu čekaju najvažniji mečevi sa Brazilom i Danskom", rekao je Bošković.

Naše rukometašice su u duelu sa Japanom imale uspone i padove, ali su na kraju uspele da dođu do važne pobede.

"Mi smo već zaboravili utakmicu sa Japanom i spremamo se za meč sa Alžirom. Imali smo malih problema u prvom poluvremenu, ali smo jako dobro odigrali drugi deo meča. Ono što Srbija treba da uradi, jeste da se nađe na postolju 22. decembra 2013. godine i na tome radimo", istakao je Bošković.

Reprezentativka Srbije Jovana Stoiljković rekla je da je ekipa spremna za duel sa Alžirom i dodala da veruje u pobedu protiv afričke ekipe.

"Alžir je isto jedna ozbiljna ekipa, ne smemo ih olako shvatiti. Sa njima smo igrale na Mediteranskim igrama i pobedile ih 11 razlike. Imaju dobre bekove, naročito desnog i levog. Ključ uspeha je naša dobra odbrana. Verujem u nove bodove", rekla je Stoiljkovićeva.

Fizioterapeut reprezentacije Srbije Nemanja Vučić rekao je da u ekipi nema većih povreda, te da će sve igračice biti spremene za utakmicu sa Alžirom.

"Povreda Jelene Erić je potpuno sanirana i ona je spremna za duele koji nas očekuju. Jelena Popović je zaradila jednu rasekotinu na nosu. Ona je sanirana i narednih dana biće pod posebnim režimom, zbog bolova i otoka, ali će biti spremna za meč sa Alžirom", rekao je Vučićeva.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bošković: Da se nađemo na postolju

Izvor: B92, 07.Dec.2013

Selektor Srbije Saša Bošković planira da protiv Alžira u 2. kolu Svetskog prvenstva pruži šansu svim igračicama kako bi bile spremna za važnije duele...Bošković je izdvojio naredn utakmice sa Brazilom i Danskom kao najbitnije u grupnoj fazi takmičenja...Reprezentacija Srbije je startovala...

Nastavak na B92...

Sad da odigramo muški!

Izvor: Dzungla.org, 08.Dec.2013, 10:17

POČETNIČKA trema, ali i sreća protiv Japana su arhivirani. Curi vreme do odlučujućih mečeva u protiv Brazila i Danske, pa će 60 minuta okršaja sa Alžirom, u drugom kolu B grupe Svetskog prvenstva u Srbiji, večeras (18.00, RTS) u niškom „Čairu“ biti idealna prilika da naše rukometašice...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.