Bogdanović i Fenerbahče srušili CSKA u Moskvi

Izvor: Press, 27.Feb.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović i Fenerbahče srušili CSKA u Moskvi

Košarkaši Fenerbahčea savladali su večeras u Moskvi ekipu domaćeg CSKA sa 81:75 (17:10, 22.27, 20:21, 22:17) u utakmici Top 16 faze Evrolige, a među najzaslužnijima za trijumf gostiju bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.
Fenerbahče se revanširao Moskovljanima za poraz u Istanbulu, zabeležio je šestu pobedu u F grupi i dospeo na korak od plasmana u četvrtfinale.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Do sada vodeći CSKA pretrpeo je drugi poraz, kojem je u znatnoj meri doprinelo isključenje Miloša Teodosića, koji je u poslednjem minutu morao van terena zbog dve tehničke greške.

Pored Bogdanovića, koji je dirigovao igrom i postigao 13 poena, uspehu ekipe Željka Obradovića doprineli su Gaudlok i Veseli sa po 14 i Nemanja Bjelica sa 11 poena, dok su u redovima CSKA najefikasniji bili De Kolo sa 18, Teodosić sa 14 i Vims sa 13.

U preostalim utakmicama 8. kola F grupe kasnije večeras igraju Efes - Laboral Kuća i Olimpijakos - Unikaha.

Odigrano juče: Nižnji Novgorod - Armani Milano 76:85.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović i Fenerbahče srušili CSKA u Moskvi

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2015

Košarkaši Fenerbahčea savladali su u Moskvi CSKA sa 81:75 (17:10, 22.27, 20:21, 22:17) u utakmici Top 16 faze Evrolige, a među najzaslužnijima za trijumf gostiju bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović...Fenerbahče se revanširao Moskovljanima za poraz u Istanbulu, zabeležio je šestu...

Nastavak na Vesti-online.com...

EL - Krle dominirao u porazu Efesa

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2015

Košarkaši Laboral Kuće priredili su iznenađenje u pretposlednjem meču 8. kola TOP 16 faze EL u grupi "F", pošto su u Istanbulu savladali Efes i izjednačili se sa Ivkovićevim timom po broju pobeda i poraza.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.