Barcokas: Zvezda se pokazala u Turskoj, biće teško

Izvor: B92, 25.Okt.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barcokas: Zvezda se pokazala u Turskoj, biće teško

Trener Barselone Jorgos Barcokas kaže da njegov tim čeka izuzetno težak meč u Evroligi.

Barsa u sredu od 19h gostuje Crvenoj zvezdi u Kombank areni, a Barcokas ističe da će uz odliačn tim Zvezde veliki problem za njegove igrače biti i atmosfera u Beogradu.

„Moraćemo da se borimo jer je ovo meč u gostima, a svi mečevi Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u gostima su teški. Ovaj će biti i dodatno težak zbog atmosfere, tako da ćemo morati da kontrolišemo emocije. Oni su dokazali u turskoj da mogu da iskontrolišu utakmicu tako da znamo da igramo protiv veoma dobre ekipe. Moraćemo da igramo našu košarku. Svakoga dana smo sve bolji. Bili smo konstantni protiv Fenerbahčea, jedan detalj je odlučio utakmicu. U poslednja dva meseca smo mnogo napredovali. Još uvek nam nedostaju neki povređeni igrači, ali ćemo uskoro biti kompletni“, rekao je Barcokas pred put u Beograd.

Pau Ribas takođe očekuje veoma težak izazov.

„Jedva čekamo utakmicu. Uvek je teško igrati na gostovanju u Evroligi, posebno kada igrate pred 20.000 navijača. Zvezda je veoma dobar tim koji igra do granice, biće komplikovano“, kaže Ribas.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.