Asano o japanskom mentalitetu Partizana, meč sa Astanom bitan!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asano o "japanskom" mentalitetu Partizana, meč sa Astanom bitan!

"Crno-beli" dočekuju Kazahstance u okviru šestog kola Lige Evrope.

Fudbaleri Partizana sutra od 21 sat dočekuju Astanu u meču poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope.

Susret sa Kazahstancima nema takmičarski značaj pošto su obe ekipe završile svoje takmičenje u LE, ali krilni napadač "crno-belih" Takuma Asano smatra da ekipa ne sme da se opušta.





"Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica sa Astanom nema takmičarski značaj, moramo da odigramo kao da nam od njenog ishoda zavisi proleće u Evropi", istakao je Japanac u izjavi za Sportski žurnal.

"Moramo da stvorimo takav mentalitet da svaku utakmicu igramo takmičarski, na najvećem nivou, bez obzira da li je u pitanju prvenstvo ili Evropa", smatra Asano.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević: Utakmica protiv Astane je važna, motivacija neće biti problem

Izvor: Beta, 11.Dec.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Astane u Ligi Evropa, iako nema rezultatski značaj, veoma važna za njegovu ekipu."Očekuje nas još jedna utakmica, pretposlednja u ovom delu sezone. I kao što znate, bez obzira što nema takmičarski značaj...

Nastavak na Beta...

Hrabra Astana, protiv Partizana na pobedu!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019

Srbin preti "crno-belima"...Fudbaleri Astane se već od petka nalaze u Beogradu kako bi se što bolje pripremili za meč sa Partizanom...Golman kazahstanske ekipe Nenad Erić istakao je u intervjuu za Sportski žurnal da je Astana stigla u Humsku da pobedi "crno-bele", ali i da bi bili zadovoljni osvojenim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.