Aman! Kad Brazilci partiju: Maikon saigraču stavio ljutu papričicu tamo “gde sunce ne sija” i ubedio ga da je silovan!!

Izvor: 24sata, 09.Sep.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aman! Kad Brazilci partiju: Maikon saigraču stavio ljutu papričicu tamo “gde sunce ne sija” i ubedio ga da je silovan!!

Brazilski fudbaleri opustili su se više nego što treba posle trijumfa nad Kolumbijom (1:0) u prijateljskom meču, trio Maikon - Oskar - Elijas izašao je u grad, previše su popili,a epilog je izbacivanje Maikona iz reprezentacije.

Domaćin letos održanog Mundijala potvrdio je da je iskusni bek završio karijeru u nacionalnom timu, ali nije naveo razlog, dok brazilski mediji bruje o nesvakidašnjem slučaju.

U pitanju je grubo kršenje discipline, ili malo više >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << od toga. Tokom noćnog provoda u Majamiju, u kom su popili veće količine alkoholnih pića, Elijas je navodno pao u nesvest, a sva trojica su izbačena iz kluba, piše “Ole do Brazil”.

To im nije bilo dovoljno, već je Maikon rešio grubo da se našali sa sunarodnikom i u rektum mu stavio ljutu papričicu pomešanu sa kondenzovanim mlekom, i ujutru ga ubedio kako je bio silovan, navodi isti izvor.

Takođe, Maikon je uspeo da ga ubedi da se to dogodilo kada je Elijas pozvao četiri momka sa njim u toalet. Brazilski vezista nije mogao da se seti detalja od te večeri i požalio se selektoru Dungi, te tražio pomoć lekara u reprezentaciji, a ceo slučaj izazvao je neverovatnu pažnju i došao čak do policije.

Kada je shvatio da je neslana šala otišla predaleko, 33-godišnji Maikon je priznao da je on kriv za sve, što ga košta daljeg igranja za Brazil, za koji je do sada upisao 76 nastupa.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Aman! Kad Brazilci partijaju: Maikon saigraču stavio ljutu papričicu tamo “gde sunce ne sija” i ubedio ga da je silovan!!

Izvor: 24sata, 09.Sep.2014

Brazilski fudbaleri opustili su se više nego što treba posle trijumfa nad Kolumbijom (1:0) u prijateljskom meču, trio Maikon - Oskar - Elijas izašao je u grad, previše su popili,a epilog je izbacivanje Maikona iz reprezentacije...Domaćin letos održanog Mundijala potvrdio je da je iskusni bek završio...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.