Izvor: Luftika.rs, 02.Okt.2022, 14:31

Zanosna Sloboda Mićalović zablistala u Barseloni u haljini tetke Verice Rakočević (FOTO)

Zanosna, fatalna, naša najlepša glumica… brojni komplimenti i na hiljade lajkova na profilu Slobode Mićalović dokaz su da lepa glumica ne može da pogreši kad je u pitanju nova fotografija za Instagram.
Tako je i sa njenim slikama iz Barselone gde učestvuje u zajedničkom projektu Jugoslovenskog dramskog pozorišta sa nacionalnim teatrom ovog španskog grada.
U predstavi “Vatre” igraju, uz španske kolege, i Milena Vasić, Nataša Tapušković, Nikola Rakočević, Iva Manojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i Damjan Kecojević, piše Story.
Odlazak u Barselonu za Slobodu je prilika i da uživa u prelepoj arhitekturi bisera Katalonije, a njene slike su privukle veliku pažnju.
Uz klasičnu modnu kombinaciju večnih crnih pantalona i bele bluze, Boba je zablistala i u haljini koju potpisuje njena tetka Verica Rakočević. Dizajnerka je među prvima i lajkovala glumičinu sliku, a ona joj je ubrzo uzvratila.








View this post on Instagram


















A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)


Ovo nije prvi put da Boba uživa u pažnji koju izazivaju Veričine kreacije. Tako je bila lepša čak i od Monike Beluči na premijeri filma “Na mlečnom putu”, koji je predstavljen u Veneciji pre šest godina.
– Tetka Verica je uvek bila uz mene – kaže Sloboda za nju.








View this post on Instagram


















A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)


“Nisi kafe kuvarica da šetaš bez šminke i neisfenirana”: Karleuša žestoko udarila na Slobodu Mićalović

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.