ŽELIM DA ODEM: Sloboda Mićalović odlučila da ga DEFINITIVNO NAPUŠTA posle 15 godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2022, 02:36

"ŽELIM DA ODEM": Sloboda Mićalović odlučila da ga DEFINITIVNO NAPUŠTA posle 15 godina!

Nije bilo lako.

Odluka Slobode Mićalović šokirala je publiku, budući da niko nije očekivao da će se glumica nakon 15 godina odvažiti na veliki korak.

Naime, poznata glumica je odlučila da pozorišni komad “Čikago” ostavi iza sebe, a pred 300. izvođenje pomenute predstave razloge je objasnila u emisiji “Ekskluziv” .

- Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. „Čikago“ se sada igra vrlo retko, dešavalo se da se izvodi jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u šest meseci, a to je za glumce i za predstavu pogubno -  rekla je Sloboda Mićalović nedavno.

Inače, maestralnu ulogu Roksi Hart iz mjuzikla "Čikago", predala je mlađoj koleginici, a sad je čekaju novi poslovni poduhvati.

 - Želim da odem i da predstavu zapamtim kakva je bila. I lepo je da odeš kada je lepo ‒ rekla je tužno glumica za pomenutu emisiju, prenose domaći mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.