Ta činjenica mi je poražavajuća... Sloboda Mićalović prvi put progovorila o PREVARI U BRAKU, glumica poslala jasnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 22:20

"Ta činjenica mi je poražavajuća..." Sloboda Mićalović prvi put progovorila o PREVARI U BRAKU, glumica poslala jasnu poruku

Sloboda i Vojin su u srećnom braku već godinama.

Glumica Sloboda Mićalović na 52. Festu publici će se predstaviti filmom "Jorgovani" reditelja Siniše Cvetića i scenariste Davida Jakovljević, koji ju je ponovo spojio sa Ivanom Bosiljčićem.

Sloboda igra glumicu Katarinu i zvezdu hit serije "Kad zamirišu jorgovani", a prvi put ne tumači romantičnu devojčicu.

- Sličan zadatak sam imala kao kod Kusturice. U filmu "Na mlečnom putu" sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazala malo drugačiji temperament, a ovde moj junak ima neki mrak koji dosad nisam pokazala pred kamerama. U pozorištu sam igrala takve uloge.

Da li ova priča najbolje opisuje sudbinu savremenih odnosa između partnera, gde sve više brakova puca zbog prevare?

- Bilo je i ranije razvoda i prevara, kao i u filmu "Jorgovani", jedina razlika je u tome što je sada sve dostupno i transparentno. Danas se ljudi bave tuđim životima. Ta činjenica mi je u većoj meri poražavajuća nego što je bilo čiji razvod. Ne vidim razloga zbog čega bi bilo ko zalazio u nečiji život. Ne veličamo postupke svojih junaka. Trebalo bi se stideti prevara iz filma. Veličamo ljubav, jer prava ljubav pobeđuje.

Koja pesma vas gane u kafani? Da li su to "Jorgovani"?

- Zavisi od raspoloženja koja numera me gane. Potičem s juga i volim dert. Kad smo videli u filmu pesmu "Jorgovani", Boske i ja smo mislili da ćemo sve vreme pevati, a zapravo kroz nju se samo obračunavamo.

Da li ste imali problem zbog lepote?

- Nikada mi nije bila primarna lepota. Glumica sam i važno mi je da mogu da se transformišem. Kada bih robovala fizičkom izgledu, ništa ne bih mogla da odigram. Možda mi je odmogla u smislu što sam igrala neke heroine. A zapravo to je jedna lepa stvar. Sve je na kraju ispalo dobro, sve ono što me je mimoišlo na kraju se ispostavilo da je dobro.

Najavljeni ste kao pojačanje "Južnog vetra". Da li ćemo vas gledati u nastavku?

- Trebalo je, dogovarali smo se, ali biće šanse za sve.

Da li je sad vreme da odigrate jednog pravog negativca?

- Uloga negativca zvuči dobro i izazovno glumački. Volela bih da znam u kom kontekstu bih igrala. Ne bih igrala nauštrb svoje zemlje, vere i naroda, kao što uglavnom nude stranci. To ne dolazi u obzir.

Srbija Danas/Kurir/Prenela: O.T.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.