TEŠKA SAM ZA ŽIVOT! Sloboda Mićalović otkrila dogodovštine sa ćerkama - Evo kako ih VASPITAVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 12:16

"TEŠKA SAM ZA ŽIVOT!" Sloboda Mićalović otkrila dogodovštine sa ćerkama - Evo kako ih VASPITAVA!

Otvorila dušu!

Sloboda Mićalović, glumica, progovorila je o braku sa Vojinom Ćetkovićem, vaspitavanju ćerki Mile i Vere, kao i pritisku slave.

- Teška sam za život. U našem poslu gde se nemilosrdno daješ, trošiš i budiš veštačke emocije, porodica posebno mnogo znači - smatra glumica.

- Ne bi me iznenadilo da naše ćerke postanu glumice. Gledam ih kako na Vojinovom i mom snimanju sede u prikolici, koja nam služi da se odmorimo u pauzama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uživaju kao da su u hotelu sa pet zvezdica. To je čergarski život, koji pokušavamo što bolje da im približimo. Vojin ih često vodi u Jugoslovensko dramsko, gde ih nekad puste na scenu, pa tu plešu, a idu i u šminkernicu - rekla je Sloboda i dodala:

- Mila i Vera ne samo da drugačije izgledaju već su i različitih karaktera i zahtevaju drugačiji pristup u komunikaciji. Međutim, povezanost koju njih dve imaju stvarno je čudesno. Kad jednu Vojin i ja povedemo negde, a druga ostane kod kuće, obe postaju druga deca - kazala je Mićalovićeva.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.