Sloboda i Vojin   najskladniji par

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda i Vojin najskladniji par

Glumačko-bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković imaju najskladniju vezu među domaćim poznatim ličnostima prema rezultatima ankete na sajtu “Blica” u kojoj je učestvovalo oko 10.000 čitalaca. Sloboda i Vojin dobili su ubedljivo najviše glasova, čak 46 procenata.

Iako svoju intimu kriju od javnosti, Vojin i Sloboda su najpopularniji poznati par u Srbiji. U našoj anketi na drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mestu našli su se manekenka Adrijana Lima i košarkaš Marko Jarić, a na trećoj poziciji je još jedan glumačko-emotivni par Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović sa 8,9 odsto glasova čitalaca koji ih smatraju odličnim spojem.

Istovremeno je na sajtu "Bliconline” postavljena i anketa u kojoj su čitaoci izglasali i par sa najmanje skladnom vezom. U ovoj kategoriji najviše glasova dobili su glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović sa 41,8 odsto glasova, a drugi par čija veza nije naročito skladna po mišljenju čitalaca su Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska.

NAJSKLADNIJI

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Par se upoznao 2001. na snimanju filma "Zona Zamfirova”, a vezu su započeli godinu dana kasnije. Verili su se 2007. na romantičnom putovanju na Siciliji, a njihova veza krunisana je brakom 12. maja 2008. Pre dve godine postali su roditelji bliznakinja Mile i Vere.

Marko Jarić i Adrijana Lima

Kada se u jesen 2007. pročulo da je srpski košarkaš Marko Jarić zaveo prelepu brazilsku manekenku, malo je muškaraca u Srbiji koji mu nisu zavideli. 14. februara 2009. tajno su se venčali u skijalištu Džekson Hol u Vajomingu, a par meseci kasnije objavili su i da čekaju prvu prinovu. U novembru iste godine postali su ponosni roditelji devojčice Valentine.

Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović

Ovaj glumački par vezu je započeo 2007, a godinu dana kasnije otpočeli su i zajednički život. U novembru 2009. dobili su ćerku Saru, a sada po prvi put igraju par i na sceni u predstavi "Doručak kod Tifanija” teatra "Madlenijanum”.

Od prvog dana romanse nerado su davali izjave za medije.

NAJMANJE SKLADAN

Branislav Lečić i Nina Radulović

Branislav Lečić i njegova supruga voditeljka Nina Radulović venčali su se 16. oktobra. Početkom aprila dobiće bebu. Odlučili da će se zvati na slovo L. Često su na meti javnosti zbog 31 godine razlike između njih dvoje.

Koji par ima najskladniju vezu?

Branislav Lečić i Nina Radulović 1,4%

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska 1,1%

Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović 8,9%

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković 46%

Janko i Biljana Tisparević 8,2%

Marko Jarić i Adrijana Lima 22,7%

Nikola Rađen i Ana Kokić 6,8%

Nataša Miljković i Srđan Timarov 4,5%

Koji par ima najmanje skladnu vezu?

Branislav Lečić i Nina Radulović 41,8%

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska 26%

Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović 4,7%

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković 5,7%

Janko i Biljana Tisparević 4,9%

Marko Jarić i Adrijana Lima 5,8%

Nikola Rađen i Ana Kokić 6%

Nataša Miljković i Srđan Timarov 4,7%

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.