Sloboda Mićalović zbog OVE izjave prošla kroz PAKAO na društvenim mrežama Ostavite ženu na miru

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 12:08

Sloboda Mićalović zbog OVE izjave prošla kroz PAKAO na društvenim mrežama "Ostavite ženu na miru"

" Strašno, nisam to od nje očekivala!"

Glumica Sloboda Mićalović nije poznata kao osoba koja pravi skandale. Međutim, nedavno je izazvala pravi haos na društvenim mrežama izjavom u jednoj emisiji.

Zbog izjave ove glumice publika je povukla pitanje prepotentnosti.

Mićalovićeva je postavila pitanje zašto bi ona delila prostor sa osobama koja ni po školovanju ni po obrazovanju ni po svrsi postojanja nisu u istom rangu kao ona.

Publika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je njenu izjavu protumačila kao ponižavanje, a rasprave na društvenim mrežama odmah su počele.

"Au intelektualni snobizam. ",  "Glumica Sloboda Mićalović da začepi više."-, "Zašto glumci imaju status intelektualaca i ostale misterije univerzuma?", - samo su neki od komentara na društvenoj mreži "X".

"Po svrsi postojanja? Svaka osoba koja se rodi ima svrhu svog postojanja, jesi li ti Sloboda možda Bog pa da sudiš? Strašno, nisam to od nje očekivala, jad.", "Malo je vise razvezala jezik, simpatičnija beše kad je ćutala. Boriiiiing. "- ni "Tiktok" nije poštedeo glumicu.

Međutim, kako su kod nas mišljenje uvek podeljena, bilo je i onih koji su Slobodi uputili lepe reči podrške.

"Ne dirajte ovu lutkicu.", "Ostavite ženu na miru.", "Žena je u pravu, ja mislim da je za nju jako uvredljivo da razgovra sa, recimo, Desingericom." - neki su od komentara koji su stigli na njen račun.

Sloboda Micalovic o komentarima na drustvenim mrezama

♬ original sound - Malac_je_genije

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.