Sloboda Mićalović ponela nakit VREDAN više od 100.000 EVRA: Mnoge pevačice joj zavide na DOMINACIJI sa stilom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 13:27

Sloboda Mićalović ponela nakit VREDAN više od 100.000 EVRA: Mnoge pevačice joj zavide na DOMINACIJI sa stilom

Zaista impozantno.

Glumica Sloboda Mićalović zablistala je na crvenom tepihu gde je njenom izgledu doprineo i nakit vredan više desetina hiljade evra.

Sloboda već godinama važi za jednu od naših najprirodnijih i najtalentovanijih glumica, a reči hvale ne izostaju kada je ona u pitanju od strane kolega i ostalih ljudi.

Prepoznatljiva je po svom stavu, ali i eleganciji kojom odiše, a nedavno je sve prisutne oduševila i na premijeri filma "Jorgovani" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojem igra glavnu žensku ulogu.

Glumica se u MTS Dvorani, na premijeri u okviru 52. FEST-a, pojavila u dugoj, elegantnoj crnoj haljini, sa romantičnom frizurom i šminkom u prirodnim nijansama koja joj je savršeno "legla".

Sloboda je došla u pratnji supruga Vojina Ćetkovića i ponela na sebi nakit koji vredi više od 100.000 evra.

Glumica je izabrala dijamante jednog poznatog brenda i to ogrlicu, minđuše i dva prstena. Najviše vredi oglica koja košta više od 30.000 evra.

Stranica koja se bavi nakitom "What The Cut" je objavila priču o Slobodi koja tvrdi pomenute cifre, a ono što nije poznato jeste da li je glumica ovaj nakit kupila ili ga je samo iznajmila za potrebe premijere, što rade brojne poznate ličnosti, najviše u Americi prilikom velikih događaja kakvi su dodela Oskara, Met Gala i slično.

A post shared by Studio Prostor (@studioprostor)

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.