Sloboda Mićalović je omiljena srpska glumica!

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Mićalović je omiljena srpska glumica!

Prethodnih dana, čitaoci našeg portala imali su prilike da glasaju za svoju omiljenu glumicu, a ubedljivu pobedu odnela je Sloboda Mićalović.

Sloboda Mićalović rođena je 1981. godine u Leskovcu, a njeni počeci na javnoj sceni vezani su zapravo za voditeljski posao, kada je sa samo 7 godina intervjuisala čuvenog Branka Kockicu. Pošto je posedovala očigledan muzički talenat, koji je pokazala kroz nižu muzičku školu, 1995 odlučila je da upiše i srednju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Samo četiri godine kasnije, uputila se u Beograd na Fakultet dramskih umetnosti, koji je iz prvog pokušaja upisala i upala u klasu Predraga Bajčetića.

Kada je bila na trećoj godini, Zdravko Šotra ju je pozvao na kasting za film "Zona Zamfirova" zajedno sa Katarinom Radivojević, a obe su konkurisale za ulogu Zone, koju je na kraju dobila Katarina. Ipak, Šotra je prepoznao Slobodin talenat, te joj je poverio ulogu Vaske. Kasnije je karijeru nastavila ulogom Jelene Čađenović u seriji "Mješoviti brak", a 2008. godine dobila glavnu ulogu u seriji "Ranjeni orao" koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Udata je za glumca Vojina Ćetkovića sa kojim ima ćerke bliznakinje, Veru i Milu. 
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.