Sloboda Mićalović je jedna od NAJPOZNATIJIH GLUMICA naših prostora, ali osim toga ona ima JOŠ JEDNU LJUBAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 22:43

Sloboda Mićalović je jedna od NAJPOZNATIJIH GLUMICA naših prostora, ali osim toga ona ima JOŠ JEDNU LJUBAV

Ovo joj pričinjava ogromno zadovoljstvo...

Poznata glumica Sloboda Mićalović (39) već godinama oduševljava publiku raznim ulogama u serijama i filmovima, dok od prošlog meseca imamo prilike da je vidimo u ostvarenju "Tajne vinove loze", koje beleži veliku gledanost u našoj zemlji.

O njenom liku Veri u pomenutoj seriji se i te kako priča, dok je malo poznato čime se to Sloboda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mićalović još bavi.

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Ona se bavi i pedagoškim radom, što joj pričinjava veliko zadovoljstvo.

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Sloboda drži časove glume, zajedno sa mnogim svojim kolegama poput Anite Mančić i Ivana Jevtovića, a nastava se u toj školi od aprila prošle godine održava online.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SRBIJA OVO DOSAD NIJE VIDELA" Sloboda Mićalović o kolegama i seriji "Tajne vinove loze"! Evo šta je sve vreme pokušavala da odigra

Izvor: Blic, 14.Feb.2021, 08:43

U moru mnogobrojnih serija izdvojila se i “Tajna vinove loze”, koja je za kratko vreme pokupila pažnju gledalaca i postala jedna od najpopularnijih. I do sada smo imali prilike da pročitamo dobar scenario, vidimo mnogo velikih glumaca i priču prožetu ljubavlju, porodičnim odnosima i problemima....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.