Sloboda Mićalović i Milena Vasić pozvane da učestvuju u šou programu TLZP

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Mićalović i Milena Vasić pozvane da učestvuju u šou programu TLZP

Na radost ljubitelja šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, uskoro će početi snimanje treće sezone, a kako „Alo!“ saznaje, u tom programu učestvovaće glumice Sloboda Mićalović i Milena Vasić.

S obzirom na to da spadaju među naše najlepše umetnice, biće interesantno videti ih kako pevaju i maskiraju se u neke druge ličnosti sa naše estradne scene.

Kako saznajemo, producenti su još u prvoj sezoni želeli Slobodu na sceni tog popularnog šou >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << programa, ali je ona imala previše poslovnih obaveza dok su joj ćerkice Mila i Vera bile male. Sada, kada njene bliznakinje pune šest godina, čelnici „Prve“ su ponovo pozvali Mićalovićevu.

Iako zvaničnih informacija ko će učestvovati u novoj sezoni „Tvoje lice zvuči poznato“ još nema, šuška se da su pregovori u toku i sa pevačicama Radom Manojlović, Milicom Pavlović i Darom Bubamarom. Osim njih, pominju se i glumci Mina Lazarević i Bogoljub Mitić Đoša. Gradska nagađanja vezana su i za insinuacije da bi voditeljku Mariju Kilibardu mogla da zameni pevačica Ana Kokić, koja je pobedila u prvoj sezoni ovog takmičenja. U drugom serijalu trijumfovao je pevač Bane Mojićević.

“Pomak je bio sama činjenica da je Sloboda pristala da se sretne sa producentima i organizatorima i da su tom prilikom razgovarali o detaljima. Oni su joj objasnili da bi snimanja uskladili sa njenim obavezama i da bi sa njom radio čitam tim profesionalnih igrača, šminkera i solista. Sloboda je oduševljena konceptom emisije i mogućnošću da svoj talenat prikaže i na drugačiji način. Ostalo je da se vide još koji put pre nego što potpišu konačan ugovor”, kaže izvor upućen u realizaciju ovog projekta.

“Više je to bio neformalan razgovor. Još radim na snimanju filma i za mene u ovom trenutku ne postoji ništa drugo”,  rekla je Sloboda, koja prema ugovoru ne sme da otkriva detalje svog angažmana.

U novoj sezoni će učestvovati i glumica Milena Vasić, koja je harizmom, duhovitošću i sposobnošću transformacije već osvojila publiku kroz različite programe tog tipa.

“Milena je proverena karta kada je šou u pitanju jer podjednako dobro peva kao što glumi i izvodi skečeve. Poznata je kao odličan imitator, što je ovoj emisiji potrebno. Sa njom je dogovor skoro postignut, pa je sasvim izvesno da ćemo je uskoro videti na malim ekranima”, ističe izvor.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.