Sloboda Mićalović emotivnom porukom ČESTITALA ROĐENDAN SVOJIM ĆERKICAMA: Budi takvo neko čudo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 14:45

Sloboda Mićalović emotivnom porukom ČESTITALA ROĐENDAN SVOJIM ĆERKICAMA: "Budi takvo neko čudo..."

Devojčice su danas napunile 13 godina

Najpoznatiji glumački par, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, godinama unazad svoj privatni život vešto kriju od očiju javnosti.

Oni izbegavaju da govore o svom odnosu, kao i svojim naslednicama, ćerkama Veri i Mili. Ono što je poznato jeste da je maj mesec posebno bitan za ovu porodicu.

Prvo, 12. maja 2008. su se venčali u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a dve godine kasnije, 28. maja su u istoj crkvi krstili svoje mezimice Veru i Milu. Kraj maja, tačnije 28. izabrali su jer pošto su baš tog dana počeli da se zabavljaju.

Mila i Vera 30. januara došle su na svet. Sada već velike devojke proslavljaju svoj 13. rođendan.

Sloboda je emotivnom porukom, ali i na unikatan način, na svom profilu čestitala rođendan svojim devojčicama.

- Zato leti. Sanjaj. Trči. Stvaraj zoru kad je veče. Nek od tebe život uči da se peni i da teče. Budi takvo neko čudo što ne ume ništa malo, pa kad kreneš – kreni ludo, ustreptalo, radoznalo - napisala je Sloboda Mićalović na svom Instagram profilu.

Inače, na krštenju bliznakinja, kum je bio Nikola Đuričko, koji de došao sa svojom suprugom Ljiljanom, četvorogorišnjom ćerkom Nađom i jednogodišnjim sinom Đorđem.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBODA MIĆALOVIĆ ČESTITALA ĆERKAMA ROĐENDAN I RAZNEŽILA PRATIOCE Glumica bliznakinjama uputila reči koje će zauvek pamtiti FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jan.2023

Najpoznatiji glumački par, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, godinama unazad svoj privatni život vešto kriju od očiju javnosti. Oni izbegavaju da govore o svom odnosu, kao i svojim naslednicama, ćerkama Veri i Mili. Ono što je poznato jeste da je maj mesec posebno bitan za ovu porodicu....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.