Sloboda Mićalović bila je VELIKA LJUBAV MUŽA SVOJE KOLEGINICE! Malo ko je znao, EVO o kome je reč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 11:11

Sloboda Mićalović bila je VELIKA LJUBAV MUŽA SVOJE KOLEGINICE! Malo ko je znao, EVO o kome je reč!

Malo ko je znao za ovu ljubav koja je obeležila njive živote.

Popularna glumica Sloboda Mićalović, u skladnoj je ljubavi i braku sa svojim kolegom Vojinom Ćetkovićem, sa kojim ima bliznakinje.

O privatnom životu lepe glumice ne zna se puno, jer se bračni par trudi da živi miran i staložen život, daleko od kamera i očiju javnosti. Ipak, od sedme sile teško je sakriti bilo šta, pa i informaciju da je Sloboda pre braka sa Vojinom, ljubila i bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ludo zaljubljena u muža svoje koleginice Milene Vasić, Juga Radivojevića.

Sloboda se zabavljala sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić. Mićalovićeva i Radivojević ostali su u dobrim odnosima nakon raskida, a Mileni nikada nije to smetalo.

- Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje - izjavio je Jug jednom prilikom za Kurir.

Milena i Jug zabavljali su se, pre više od 20 godina, ali ih je život nakon toga razdvojio, na neko vreme. Krenuli su svako svojim putem, Milena se udala, a Jug oženio. Međutim, putevi su im se ponovo ukrstili, te su obnovili ljubav, 2014. godine su se venčali, a pored dece koju si imali iz prethodnih brakova, 2015. dobili su zajedničkog sina Lava.

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: "Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi" - ispričala je jednom prilikom Milena Vasić, koja je prošle godine demantovala da se razvodi od reditelja.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.