ŠOK U UŽIČKOM POZORIŠTU: Doktori SPASAVALI Slobodu Mićalović

Izvor: Story, 07.Nov.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U UŽIČKOM POZORIŠTU: Doktori SPASAVALI Slobodu Mićalović

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno delovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenose domaći mediji. Naime, na predstavi druge takmičarke večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala, dok je puna sala bez daha pratila predstavu “Lorencačo” ... The post ŠOK U UŽIČKOM POZORIŠTU: Doktori SPASAVALI Slobodu Mićalović appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doktorka spašavala Slobodu Mićalović na sceni

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2019

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno djelovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenosi Kurir.

Nastavak na Nezavisne Novine...

On je prvi spašavao Slobodu Mićalović koja se SRUŠILA USRED SCENE u punom pozorištu, Branislav Lečić otkriva ISTINU KOJA STOJI IZA SVEGA

Izvor: Blic, 07.Nov.2019

Tokom izvođenja predstave "Lorencačo" u Narodnom pozorištu u Užicu doktorka iz publike istrčala je na binu misleći da treba da pomogne Slobodi Mićalović, koja je glumila da joj nije dobro, a glumac Branislav Lečić, koji takođe igra u predstavi, objašnjava da je ovaj deo izvedbe osmišljen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.