Ovako se ponasa Sloboda Micalovic nakon festivala u Veneciji

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se ponasa Sloboda Micalovic nakon festivala u Veneciji

Poznata srpska glumica pobrala sve simpatije publike posle projekcije filma "Na mlečnom putu".

Jednu od najlepših srspkih glumica Slobodu Mićalović je šira publika imala priliku nedavno da upozna na Filmskom festivalu u Veneciji.

Sloboda je pobrala sve simpatije publike u Veneciji, i to posle projekcije filma “Na mlečnom putu” Emira Kusturice. Ovaj film je dobio nagradu “Mladi zlatni lav”.

Sloboda Mićalović, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Foto: Tanjug

Tada su počele spekulacije kako će se lepa glumica posle ovog uspeha promeniti, ali to se nije dogodilo.

– Meni ne izgleda kao da se zbog toga uobrazila. I ne verujem da bi to moglo da se desi. Kad sam je god srela, izgledala je potpuno skromno. Tako je i obučena uvek i nikad nije našminkana. Jedva je i prepoznate na ulici. Veže kosu u rep i izgleda kao bilo koja druga devojka na ulici – rekla je prva komšinica glumačkog para Ćetković- Mićalović za “Blic Puls”.

Ono zbog čega je domaća publika zavolela ovu glumicu jeste upravo njena jednostavnost, a ona je još jednom pokazala da uspeh nimalo ne utiče na nju kao i to da se ponaša kao sav normalan svet.

Autor: J. V.

PINK.RS
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.