Oktobarska nagrada: Slobodi Mićalović uručeno priznanje rodnog Leskovca

Izvor: Svet, 13.Okt.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oktobarska nagrada: Slobodi Mićalović uručeno priznanje rodnog Leskovca

Sloboda Mićalović dobitnik je najvišeg priznanja Leskovca, medalje “Oktobarska nagrada”, koje se dodeljuje povodom Dana grada.
Uspešna dramska umetnica nikada ne propušta da kaže da je detinjstvo provela u Leskovcu, čime širi pozitivnu sliku o gradu u kojem je rođena. Medalja je za nju bila iznenađenje, jer je mislila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je za tako veliko priznanje još uvek mlada.
“Nama glumcima nagrade često dolaze kasno i počastvovana sam zbog ovog priznanja”, rekla je Sloboda Mićalović primajući nagradu u leskovačkom Narodnom pozorištu, gde je kao dete provodila vreme družeći se sa kolegama njenog oca Dragana, takođe glumca.
“Shvatiću ga kao obavezu da opravdam poverenje. Kažu da je detinjstvo najvažnije u životu čoveka. Imala sam predivno odrastanje u jednom divnom, zdravom gradu, sa divnim i kvalitetnim ljudima koji su uvek negovali kulturu. To su mi bile jasne smernice kuda ići dalje”, zaključila je Sloboda.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.