Nemanjići - rađanje kraljevine: Ovako Sloboda Mićalović izgleda kao srpska kraljica! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanjići - rađanje kraljevine: Ovako Sloboda Mićalović izgleda kao srpska kraljica! FOTO

Serija Nemanjići - rađanje kraljevine privukla je veliku pažnju javnosti, te svi sa nestrpljenjem iščekuju njeno emitovanje. Jednu od uloga tumači i Sloboda Mićalović.

Jedna od najpopularnijih naših glumica, Sloboda Mićalović, oduvek nas je oduševljavala svojim umetničkim dostignućima, te nema sumnje da ćemo je voleti i u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" u kojoj tumači Anu Dandolo, srpsku kraljicu i suprugu Stefana Prvovenčanog. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Sloboda u ovoj seriji kao direktnog partnera ima svog supruga Vojina Ćetkovića, koji tumači Stefana Prvovenčanog, a ovo nije prvi put da igraju zajedno.

Lepa glumica je na svom instagram profilu objavila fotografiju sa snimanja na kojoj možemo videti kako izgleda njen kostim u potpunosti, što je veoma oduševilo sve njene pratioce:

Nemanjici#kostim#stefansavkovic#anadandolo #

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Jul 12, 2017 at 8:41am PDT

 
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.