Milić Vukašinović se oženio drugi put!

Izvor: S media, 12.Apr.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić Vukašinović se oženio drugi put!

„Doktor za rokenrol“ Milić Vukašinović se u 61. godini oženio po drugi put i to sa 24 godine mlađom Suzanom Vučić, kojoj je ovo takođe drugi brak. Oni su se juče venčali u opštini Zvezdara, a ceremoniji su prisustvovali Ratko Jovanović, kum „doktora za rokenrol“, i mladina kuma Aleksandra Jovanović.

Mića je bio u svom prepoznatljivom fazonu sa nezaobilaznim šeširom, dok Suzana nije odustala od tradicije, pa se pojavila u beloj venčanici.

Sloboda Mićalović: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Ne razvodim se"!

Prave svadbu na jesen!!!

Grupa na Fejsu: "Moleban za Jovanu i Željka"

“Naša ljubav je počela preko Fejsbuka i evo gde je završila. Ovo je poslednji put da se ženim”, poručio je mladoženja grleći svoju 24 godine mlađu suprugu, koja je, naravno, promenila prezime u Vukašinović.

Kurir

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.