I SLOBODA MIĆALOVIĆ MU ČESTITALA - uputila mu DIRLJIVU poruku, dok njemu NE PADA OSMEH sa LICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 11:33

I SLOBODA MIĆALOVIĆ MU ČESTITALA - uputila mu DIRLJIVU poruku, dok njemu NE PADA OSMEH sa LICA

Otkrila kako ga zove.

Danas rođendan slavi naš poznati glumac Andrija Milošević koji je poznat kao vrlo društvena osoba sa velikim brojem prijatelja među kolegama. Stoga nije čudno da su mu rođendan javno čestitali mnogi glumci.

Najlepšte čestitke i iskrene želje su se nizale, ali je posebno bila zanimljiva čestitka Slobode Mićalović jer nam je otkrila kako ova poznata glumica zove veselog Miloševića.

Mićalovićeva je na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu podelila stori na kojem se nalazi portret Andrije Miloševića. Na slici je glumac sa naočarima za sunce i širokim osmehom, te izgleda kao da je ispričao neku od svojih šala. Ispod fotografije stoji čestitka:

"Da zauvek ostaneš ovako nasmejan, dobri moj Andrija! Živeooooo Munjo!" - stoji u poruci.

Andrija je ripostovao čestitku na svoj stori i dopisao:

"Hvala Bobina".

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Inače Andriji su rođendan do sada čestitali, između ostalih, Ana Franić, Andrej Maričić, Bojana Ordinačev Aleksandar Srećković Kubura i mnogi drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.