EMOTIVNI MOMENTI SLOBODE MICALOVIC EVO STA JE PORUCILA CERKAMA

Izvor: medio.rs, 23.Jun.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNI MOMENTI SLOBODE MICALOVIC EVO STA JE PORUCILA CERKAMA

Glumica Sloboda Mićalović, čiji je otac Dragan Mićalović preminuo 5. juna, odlučila je da ode iz Beograda na neko vreme.

Ona je sa suprugom Vojinom Ćetkovićem i njihovim ćerkama najpre otišla u Čortanovce, selo u blizini Inđije, gde imaju vikendicu.

Tamo se odvojila od svih i okrenula prirodi, što se da zaključiti prema fotografijama koje su osvanule na njenom nalogu na Instagramu.

Sada je ipak promenila lokaciju i na toj društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << objavila fotografiju iz Republike Srpske sa ćerkama Verom i Milom s kojima uživa u pogledu na Trebinje, i koje su joj osim supruga najveća podrška u teškim danima.

- Život. Ljubav. Tamo, tamo da putujem - napisala je glumica u okviru objave koja je dobila veliki broj lajkova.

Obožavaoci koji je prate poslali su joj u komentarima poruke podrške, ali ona nije odgovorila na njih.

Izvor:Pink.rs
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.