Došlo je neko zlo vreme... Sloboda Mićalović izazvala haos zbog izjave o dojenju, pa se oglasila

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 13:56

"Došlo je neko zlo vreme..." Sloboda Mićalović izazvala haos zbog izjave o dojenju, pa se oglasila

Glumica Sloboda Mićalović pokrenula je burnu raspravu na društvenim mrežama i izazvala različite reakcije javnosti zbog izjave o dojenju prilikom gostovanja u jednom podkastu.

"Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kad žena izabere da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne. Ja ne govorim o ženama koje nemaju mleko. Ako ništa drugo, kao glumica bih volela da znam psihološki, iz čega to ide... Ako se već usudiš da optužiš nas koje smo želele i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imale potrebu da dojimo svoju decu...", objašnjavala je glumica.

"Mi koje smo dojile, želimo da razumemo žene koje neće da doje ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postala najveći neprijatelj? Saosećam se sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje, i niko nikog ne treba tu sada da linčuje", istakla je Sloboda u podkastu "Jednostavno roditelj".

S obzirom na burne reakcije koje je izazvala svojom izjavom, oglasila se ponovo, putem storija na Instagramu.

"Ovako, izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kojem niko ne sme ništa da kaže, ili pak svako sme sve da kaže, zaslužio on tu poziciju ili pak ne", napisala je glumica i dodala: "Žena ženi mora biti prijatelj".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.