Čikago 150. put na Velikoj sceni

Izvor: B92, 17.Jan.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čikago" 150. put na Velikoj sceni

Mjuzikl "Čikago" u režiji Kokana Mladenovića, biće izveden 150. put na Velikoj sceni Pozorišta na Terazijama u Beogradu 18. januara.

"Čikago" je premijerno izveden u oktobru 2006. godine, a glumci u predstavi, izbarani su na velikoj audiciji, na koju se prijavilo preko 100 mladih umetnika.

Mjuzikl je do sada videlo oko 75.000 gledalaca u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

Glavne uloge u mjuziklu igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivan Bosiljčić (u alternaciji Dragan Vujić), Katarina Gojković (Ivana Knežević), Jelena Jovičić (Sloboda Mićalović), Zinaida Dedakin (Hana Jovčić), Milan Antonić (Nikola Bulatović), Nebojša Babić (Elizabeta Đorevska), kao i Miroljub Turajlija.

U predstavi učestvuje i balet, orkestar i hor Pozorišta na Terazijama.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šansa mladih umetnika za promociju u Njujorku

Izvor: Blic, 17.Jan.2011

NOVI SAD - Proslava deset godina nagrade za mladog vizuelnog umetnika koja nosi naziv „Dimitrije Bašičević Mangelos“ polako se primiče. Obeležavanje jubileja sastojaće se od izložbe dosadašnjih dobitnika u aprilu 2011. godine – u MSUV u Novom Sadu i potom u Beogradu – a pratiće ga kuratorska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.