ZAVRNUO DŽIHADISTE A SAD BI I KURDE! Ratoborni senator Džon Mekejn ilegalno stigao u Siriju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRNUO DŽIHADISTE A SAD BI I KURDE! Ratoborni senator Džon Mekejn ilegalno stigao u Siriju!

Došao u Siriju da prouči teren

Američki senator iz redova Republikanaca Džon Mekejn ilegalno je ušao u Siriju prošle nedelje tokom posete američkim komandosima koji savetuju kurdske snage u severnom delu zemlje.

John McCain Meets With Al Qaeda AND ISIS.https://t.co/O87Hzxh8Pv pic.twitter.com/BTigL1XKnn

— MrMilitantNegro™ (@MrNegroMilitant) February 13, 2017

U sredu, Džuli Taralo, portparol Mekejna, potvrdio da je senator otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo, nazivajući to "vrednom prilikom da proceni dinamičke uslove na terenu u Siriji i Iraku."

@PollThis_ @SpeakerRyan Where's @SenJohnMcCain @JeffFlake HEARINGS @jasoninthehouse regarding sanctions imposed by Obama..Logan Act like you pic.twitter.com/7Z3t9RL2kh

— MrFutbol (@MrFutbol) February 14, 2017

Mekejn je ilegalno ušao u Siriju pre, kako bi posetio islamističke pobunjenike u severnoj Siriji tokom treće godine ovog sukoba. Poznat kao ratni jastreb u Kongresu. Mekejn je više puta pozvao SAD da direktno intervenišu u Siriji u ime islamskih pobunjenika koji se bore protiv sirijske vlade.

Vesti iz Sirije i Iraka možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.