Izvor: RuskaRec.ru, 21.Apr.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Video snimci Belih šlemova kose se sa verzijom o primeni sarina u Idlibu“

Video snimci organizacije Beli šlemovi na kojima je zabeležen hemijski napad u sirijskom gradu Han Šejhunu u potpunoj su suprotnsoti sa lansiranom verzijom o primeni bojnog otrova sarina, izjavio je predsednik Sirije Bašar Asad u intervuu za RIA Novosti.
Sirijski lider je takođe rekao da su UN ostale gluve na molbu Sirije o istrazi hemijskog napada u Han Šejhunu i da SAD i druge zemlje Zapada nastoje da spreče tu >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << istragu.
MO RF je ranije prokomentarisalo sitauciju u vezi sa istragom pomenutog hemijskog napada. Po rečima zvaničnog predstavnika ruskog vojnog resora Igora Konšenkova samo sprovođenje objektivne istrage incidenta na licu mesta u Han Šejhunu doprineće utvrđivanju istine o tome šta se zaista dogodilo i ko je za to odgovoran, prenosi portal televizije Zvezda.
 
 
 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Lavrov: Odluka SAD da blokira slanje inspektora u Idlib je zabrinjavajuća

Izvor: RuskaRec.ru, 21.Apr.2017

Zabrinjavajući su potezi Vašingtona i njegovih zapadnih partnera, koji su blokirali slanje inspektora na mesto hemijskog napada u Idlibu, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.. „Video snimci Belih šlemova kose se sa verzijom o primeni sarina u Idlibu“. „Bez sumnje, potezi...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.