Uznemirujući sadržaj! Ubijen terorista Abu Bakr Omar koji je živeo sa 30 žena (VIDEO)

Izvor: Press, 12.Okt.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući sadržaj! Ubijen terorista Abu Bakr Omar koji je živeo sa 30 žena (VIDEO)

- To je odgovor El Bagdadiju - kažu sirijski vojnici.
Printskrin: Youtube/Телеканал ЗВЕЗДА
Televizija „Zvezda“ objavila je ekskluzivni snimak na kojem se vidi kako pripadnici sirijskih snaga likvidiraju komandanata DAEŠ-a Abu Bakra Omara. Borbe u kojima je terorista likvidiran vođene su pored grada Majadina, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << provinciji Dejr el Zoru.
Kako je saopštio stringer „Zvezde“ sa lica mesta, Abu Bakr Omar nekoliko godina je proveo u zatvoru u Iraku, a posle toga i u Siriji zbog terorističke propagande.
On je pristupio DAEŠ-u 2014. godine i bio je komandant jedne od jedinica. Interesantno je da je kod Abu Bakra Omara, prema podacima stringera „Zvezde“, bilo 30 žena, što pokazuje koliko je bio uticajan među militantima.
Na snimku sirijski vojnici pokazuju telo teroriste.
- To je odgovor El Bagdadiju. Kada teroristi zarobljavaju naše vojnike, odsecaju im glave. Kao odgovor na to mi teroriste šaljemo na onaj svet - kažu sirijski vojnici, a prenosi Sputnjik.

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Došli mu glave: Ubijen komandant Islamske države (UZNEMIRIUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2017

Borbe u kojima je terorista likvidiran vođene su pored grada Majadina, u provinciji Dejr el Zoru..Televizija „Zvezda“ objavila je ekskluzivni snimak na kojem se vidi kako pripadnici sirijskih snaga likvidiraju komandanata DAEŠ-a Abu Bakra Omara. ...Kako je saopštio stringer „Zvezde“ sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.