Uhvaćeno još Sirijaca na Kosovu

Izvor: B92, 16.Maj.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeno još Sirijaca na Kosovu

Kosovska Mitrovica -- Kosovska policija privela na severu Kosova deset emigranata iz Sirije čime su nastavili sa akcijom privođenja onih osoba koje ilegalno borave na Kosovu.

Kosovska policija je prethodno u sredu uhapsila devet emigranata iz Sirije na severu Kosova.

Regionalni ššef operative kosovske policije Željko Bojić kaže da su pripadnici policije “Mitrovica-Sever” u mestu Balaban u opštini Zvečan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jutros pronašli deset lica i da se najverovatnije radi o emigrantima, koji su privedeni u policijsku stanicu u Zvečanu.

Svi su državljani Sirije i najverovatnije da se radi o emigrantima. Navedena lica su privedena u policijsku stanicu u Zvečanu i sledi preduzimanje daljih zakonskih mera i radnji”, rekao je Bojić.

Kosovska policija prethodno je u sredu na severu Kosova uhapsila devet emigranata iz Sirije i dvojicu kosovskih Albanaca koji su osumnjičeni za njihovo krijumčarenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I danas uhapšeni emigranti na Kosovu

Izvor: Mondo, 16.Maj.2014

Kosovska policija privela je danas na severu Kosova deset emigranata iz Sirije čime su nastavili sa akcijom..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.