U eksploziji u kasarni kod Damaska poginuo 31 vojnik

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u kasarni kod Damaska poginuo 31 vojnik

LONDON - Najmanje 31 sirijski vojnik, među njima i četiri generala, poginuli su u nedelju u velikoj eksploziji u kasarni u blizini Damaska.

"Tri generala i jedan brigadni general su među poginulim u bombaškom napadu i velikoj eksploziji posle čega se srušila zgrada", saopštio je Rami Abdel Rahman, direktor nevladine Sirijske opservatorije za ljudska prava sa sedištem u Londonu.

Rahman je rekao da je značajan trenutak u kojem je počinjen napad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a to je usred velike ofanzive vladinih snaga na pobunjeničke pozicije oko Damaska.

Prema njegovim rečima, izgleda da je eksploziv postavljen ili unutar zgrade ili ispod nje u jednom tunelu, što sugeriše na mogućnost da su se pobunjenici infiltrirali u vojnu bazu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Ceca

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U oluji u Ilinoisu i Indijani dvoje poginulo, 40 povređeno

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013, 01:39

ČIKAGO - Olujni sistem koji se brzo kreće izazvao je nekoliko tornada u američkim državama Ilinoisu i Indijani pri čemu je poginulo dvoje ljudi i oko 40 povređeno, a dosta štete pričinjeno je u gradu Vašingtonu u Ilinoisu...Oluja je stvorila tornada u Bon Gepu i Miler sitiju u Ilinoisu, kao...

Nastavak na Kurir...

AUTO-PUT ZATVARA VODENICE: Poplave prete zbog zatrpanih jazova

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013

GORNJI MILANOVAC - Izgradnja auto-puta Beograd-Južni Jadran kroz Takovo ugrozila je više vekova stare vodenice na reci Dičini, a zatrpavanje njihovih jazova preti poplavama, tvrde danas meštani...Kako je izjavio Vojkan Nikolić (46), čija je vodenica stara skoro dva veka, izvođač radova na Koridoru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.