Tužilaštvo BiH tražilo produženje pritvora za osumnjičenog za učešće na sirijskom ratištu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jan.2020, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo BiH tražilo produženje pritvora za osumnjičenog za učešće na sirijskom ratištu

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine zatražilo je u srijedu produženje pritvora naredna dva mjeseca za Jasmina Keserovića, jednog od sedmorice osumnjičenih za učešće na sirijskom ratištu koji su 19. decembra avionom prebačeni u Bosnu i Hercegovinu, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa Boris Grubešić, portparol Tužilaštva BiH. Kako je rekao, zahtjev za produženje pritvora je zatražen zbog opasnosti od bjekstva, uticaja na svjedoke, mogućeg ponavljanja djela i jer je riječ o krivičnom djelu za...
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽILAC TRAŽI PRODUŽENJE PRITVORA ZA KESEROVIĆA: U snimku pozivao muslimane širom Evrope da ubijaju hrišćane

Izvor: Kurir, 15.Jan.2020

Državno tužilaštvo zatražilo je produženje pritvora naredna dva meseca za Jasmina Keserovića, jednog od sedmorice osumnjičenih za učešće na sirijskom ratištu koji su 19. decembra avionom prebačeni u Bosnu i Hercegovinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.