Tri bombaška napada u Turskoj, poginulo pet policajaca i vojnika

Izvor: RTS, 22.Mar.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri bombaška napada u Turskoj, poginulo pet policajaca i vojnika

Najmanje pet pripadnika turskih bezbednosnih snaga poginulo je u tri odvojena bombaška napada kurdskih militanata, nedaleko od granica Turske sa Sirijom i Iranom, javljaju vojni i bezbednosni izvori.
Jedan vojnik je ubijen, a još šestoro ranjeno u bombaškom napadu, koji se dogodio jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Nusajbinu u blizini tursko-sirijske granice, saopštila je vojska, a preneo Rojters.
U bombaškom napadu Radničke partije Kurdistana na vojno vozilo u gradu Juksekova, u blizini granice sa Iranom, ubijena su dvojica policajaca i jedan vojnik, dok je devet pripadnika bezbednosnih snaga ranjeno, navode bezbednosni izvori.
Još jedna policajac je poginulo, a troje je ranjeno kada je u provinciji Mardin eksplodirala bomba na putu, koju su podmetnuli militanti, i raznela oklopno vozilo.
Turska vojska saopštila je da su juče ubijena 23 kurdska militanta u sukobima u Nusajbinu, Juksekovu i Sirnaku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turska:U bombaškim napadima ubijeno pet policajaca

Izvor: B92, 22.Mar.2016

Najmanje pet pripadnika turskih bezbednosnih snaga poginulo je u 3 odvojena bombaška napada kurdskih militanata, nedaleko od granica Turske sa Sirijom i Iranom...Jedan vojnik je ubijen, a još šestoro ranjeno u bombaškom napadu, koji se dogodio jutros u Nusajbinu u blizini tursko-sirijske granice,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.