Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirija: Sukobi turskih vojnika sa ID, ubijeno 138 džihadista

ANKARA - U sukobima turskih vojnika sa ekstremistima Islamske države (ID) kod severnog sirijskog grada Al-Bab danas je ubijeno 138 džihadista i ukupno 14 pripadnika turske vojske, dok je više od 33 vojnika ranjeno, saopštila je turska vojska.

Sirijski pobunjenici, koje podržava Turska, nedjeljama drže pod opsadom Al-Bab koji je pod kontrolom ID, podsjeća Rojters.

Turska državna televizija javlja da je 10 vojnika ubijeno u tri odvojena samoubilačka napada na sjeveru Sirije, prenosi AP.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U borbama protiv Islamske države u Siriji poginulo 14 turskih vojnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2016

Četrnaest turskih vojnika je poginulo a 33 je ranjeno danas u borbama za grad Al Bab na severu Sirije koje turska vojska zajedno sa sirijskim pobunjenicima pokušava da povrati od Islamske države, objavila je vojska...To je najveći broj nastradalih turskih vojnika u jednom danu u Siriji, od kada su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.